Tiramisu from italy

Sastāvdaļas

  • 3 teejk.shkiistoshas kafijas
  • 200 ml verdosha uudens
  • 120 g biskvita cepumu(pirkstini)
  • 4 olu dzeltenumi
  • 200 g cukura vai 200g puudercukura
  • 400 g maskarpones siera
  • 200 ml saldaa kreejuma
  • Kakao pulveris
  • 2 -4 eedamk.riiveet.shokolaades

Pagatavošana

1 min.
  1. Kafiju paarlej ar uudeni, atdzesee. Atdzesusho kafiju lej zupas shkiivii.
  2. Olu dzelt.pievieno pusi no cukura vai puudercukura daudzuma un saputo, tad pa dalai pievieno maskarpone sieru. Atsevishki saputo saldo kreejumu ar atlikusho cukuru vai puudercukuru un ar karoti iecilaa siera kreemaa. Kafijaa pa vienam meerce cepumus (taa, lai tie neizshkiist) un kaarto traukaa.Pusi masas liek paari cepumiem.Kaartu nokaisa ar kakao un riiveeto shokolaadi. Klaaj otru cepumu kaartu un visbeidzot - palikusho kreemu.Tiramisu virsmu nokaisa ar palikusho kakao un shokolaadi, tad liek uz dazhaam stundaam ledusskapii stingt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi