Šokolādes kūka ar liķieri

Sastāvdaļas

  • 200 g šokolādes
  • 200 g sviesta
  • 100 ml olu liķiera
  • 4 olas
  • 150 g cukura
  • 130 g miltu
  • 2 g cepamā pulvera
  • Augļi dekorēšanai, piemēram, fizāļi,karambolas,mango,zemenes

Pagatavošana

30 min.
  1. šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē. Saputo olas ar cukuru, pievieno miltus, cepamo pulveri, pievieno izkausēto šokolādi ar sviestu un 50ml liķiera. Liek formā un 7–8 minūtes cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī. gatavu aplej ar atlikušo olu liķieri un dekorē ar augļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi