Vidusjūras salāti

Sastāvdaļas

  • 100 g salātlapas
  • 1 vid. lielu gurķi
  • 1 vid. lielu tomātu
  • 1 paprika
  • 50 g garneles
  • 50 g mīdijas
  • 50 g krabju gaļas vai krabju nūjiņas
  • 1 ēd.k sāls un cukurs
  • 125 ml sarkanvīna etiķa
  • Nedaudz franču sinepju
  • 500 ml augu eļļas

Pagatavošana

25 min.
  1. 100g salātlapu aplaucē,izkārto tās uz šķīvja, uz tām kārto ripās sagrieztus tomātus un gurķus,salmiņos sagrieztu papriku, 50g garneļu,mīdiju un krabju gaļu. to visu pārlej ar vinegreta mērci, ko pagatavo blenderī no 1 ēd.k. sāls un cukura,125 ml sarkanvīna etiķa, nedaudz franču sinepēm, šīm sastāvaļām pakāpeniski pievieno augu eļļu, līdz veidojas pabieza masa. salātiem var pievienot zaļumus.

Komentāri

stop 2010. gada 7. oktobris 05:37
puslitrs eļļas vieniem salātiem?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi