Medus torte"lubāna kalnos"

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 150 g sviesta
  • 2 gl. cukura
  • 150 g margarīns
  • 5 ēd.k. medus
  • 4 tējk. sodas
  • 9 -10 gl. miltus
  • 1 l svaiga salda krējuma
  • 0.5 l skāba ievārījuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Vienā traukā izkausē taukvielas, klāt pieliek cukuru, to visu karsē, līdz cukurs izkūst.
  2. Tad pievieno nedaudz saputotu olu.
  3. Labi izmaisa.
  4. Otrā traukā karsē medu līdz tas sāk putot, tad liek klāt sodu.
  5. Maisa, līdz masa kļūst brūna.
  6. Tad abas masas sajauc, pievieno izsijātus miltus.
  7. Samīca vijīgu, gludu mīklu.
  8. Tad mīklu izveltnē plānā plāksnē.
  9. Cep 200 C temperatūrā 5-7 minūtes.
  10. Gatavām plāksnēm jābūt gaiši brūnām.
  11. Atdzisušās plāksnes pārziež ar ievārījumu un sakultu putukrējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi