Arāja sīpolgaļa

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg cūkgaļas
  • 1 ēdamk. tauku
  • 2 -3 sōpoli
  • 2 ēdamk.skāba krējuma
  • 1 ēdamk. miltu
  • Sāls, pipari, ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkgaļu sagriež šķēlēs. Šķēles izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem un apcep no abām pusēm. Sīpolus sagriež ripiņās un apcep taukos līdz tie kļūst caurspīdīgi. Tad apcepto gaļu un sīpolus liek kārtām cepeštraukā , pārlej ar krējuma mērci un cep cepeškrāsnī, līdz gaļa mīksta. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi