Teļā gaļa ar dārzeņiem 2

4 1

Sastāvdaļas

  • Gaļa 100gr (vislabāk teļa gaļa)
  • Katupelis - 1gab
  • Burkans - 1gab
  • Kabacis -½ neliela kabača
  • Brokolis
  • U.c. gārzeņi pēc izvēles
  • Krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Liek vārīties gaļu. Pieliek klāt sīpolu, piparus, un vāra kā buljonu zupai.
  2. Kad gaļa ir mīksta - buljonu izkāš un gaļu sagriež mazos gabaliņos.
  3. Gaļu liek atpakaļ katlā pievienojot klāt buljonu. klāt pievieno smalki sagrieztus pārējos dārzeņus.
  4. Vāra tik ilgi kamēr dārzeņi mīksti. Buljonam ļauj gandrīz pilnīvā novārīties.
  5. Krējumu pievieno pēc vēlēšanās pirms pašas ēdināšanas.

Komentāri

selga 2010. gada 13. decembris 17:46
vienkarsi un saprotami, man patik

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni