Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Krēmīgā dārzeņu zupa ar kariju

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 ēdamk. augu eļļas
  • 2 ēdamk. karija pulvera
  • Šķipsiņa kanēļa, malts muskatrieksts, kurkuma un ingvera pulveris
  • 3 šķēlītēs sakriesti burkāni
  • 2 sakapāti sīpoli
  • 2 sakapātas ķiploka daiviņas
  • 4 sīkos gabaliņos sagriesti kartupeļi
  • 2 ( nelieli) sīkos gabaliņos sagriesti cukini
  • 1 l dārzeņu buljona
  • 325 g konservētu (nokāstu) mazo balto pupiņu
  • 200 g konservētu ( nokāstu) lielo tumšsarkano pupiņu
  • 200 ml svaiga skābā krējuma
  • Sāls
  • 2 tējk. sakapātu pētersīļu rotājumam
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Lielā katlā ielej eļļu. Ieber kanēli, malto muskatriekstu, kurkumu, ingvera pulveri, 1min cep.
  2. Tad pievieno burkānus, sīpolus, ķiploku, kartupeļus, cukini. Kārtīgi samaisa, lai dārzeņi pārklātos ar eļļu, un cep vēl 5 minūtes.
  3. Pielej buljonu un uzvāra. Nogriež mazāku liesmu un vāra aptuveni 20 min, līdz dārzeņi mīksti.
  4. Pieliek baltās un sarkanās pupiņas, samaisa, vāra vēl apm.5minūtes.
  5. Noņem katlu no uguns, iemaisa krējumu. Pēc garšas pieber sāli un piparus un pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļiem.
  6. Otrs Variants.
  7. Visu dara tāpat tikai zupu sablenderē.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aukstā tomātu zupa ar kefīru

Aukstā tomātu zupa ar kefīru

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas