Menca sinepju mērcē

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja
  • Burkāni
  • Puravs
  • Brokoļi
  • Sviests
  • Milti
  • Saldais krējums
  • Piens
  • Sinepju sēklas vai sinepes
  • Čillī pipara sēklas
  • Citrona vai laima sula
  • Garšvielas zivij
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju nomazgā, nosusina, apslaka ar citrona vai laima sulu. Uzkaisa sāli, piparus gatavo garšvielu zivīm. Dārzeņus sagriež. Burkānus kādas 8 minūtes, puravus 4 minūtes apvāra uz lēnas uguns.
  2. Izkausētā sviestā apbrūnina miltus, pievieno saldo krējumu, pienu un maisot uz lēnas uguns pavārs 5 minūtes. Pēc garšas pieliek sinepes vai sinepju sēklas, čillī pipara sēklas, vēl pavāra 1-2 minūtes.
  3. Uzkarsē cepeškrāsni. Mencas fileju liek ietaukotā traukā, virsū kārto burkānus, puravus, brokoļus. Pārlej ar sagatavoto mērci un cep 15-20 minūtes.
  4. Gatavu pasniedz kopā ar kartupeļiem un svaigiem dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi