Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Pildītas ābolu maizītes

2005. gada 1. oktobris
Foto: Agnese Petraviča
Pagatavošana
1 min
1. Izsijātiem miltiem pievieno biezpienu, margarīnu, sāli un pūdercukuru un samīca mīklu.
2. Mīklu ieliek ledusskapī uz 15.minūtēm. Pa to laiku pagatavo mīklu pildījumam.
3. Samaisa biezpienu ar cukuru,pievienu olu dzeltenumus.
4. Ābolus sagriež šķēlītēs.
5. Mīklu izveltnē un sagriež kvadrātiņos.
6. Uz katra like biezpiena pildījumu un ābolu gabaliņus.
7. Kvadrāta stūrīšus atloka uz iekšpusi un piespiež.
8. Liek uz pannas un cep apmēram 20 – 25 minūtes.
9. Nedaudz atdzisušus pārkaisa ar pūdercukuru.
Uz augšu