Alus cepumi "ceļam"

Sastāvdaļas

  • 200 g margarīna
  • ¾ glāzes alus
  • 3 glāzes milti
  • Šķipsniņa sāls
  • 1 ola (cepumiņu apsmērēšanai)

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīkstu margarīnu sajauc ar siltu alu, pievieno miltus un uz 2 stundām ievieto ledusskapī atpūsties.
  2. Tad mīklu izveltnē, ar glāzi izspiež apaļus cepumiņus, liek uz ietaukotas plāts vai uz cepampapīra, nosmērē ar sakultu olu un uzkaisa cukuru ar kanēli.
  3. Lai labi garšo!!!
  4. Gards uzkožamais ceļā no pilsētas uz laukiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi