Līdakas zupa pie ezera

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Līdakas galva,spuras un lielā asaka(ja liekas ka būs par maz zivs var vēl ņemt kādu filejas gab.)
  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Lauru lapa
  • Pipari
  • Ķiploka daiviņa
  • Sāls
  • Skābais krējums
  • Dilles

Pagatavošana

1 min.
  1. Līdaku liek vārošā ūdenī ,kad sāk vārīties kārtīgi noputo.Vāra tik ilgi kamēr līdaka gandrīz mīksta(10min.)
  2. Tad ar putu karoti izsmeļ biezumus.
  3. Buljonā liek sarīvētus burkānus un kubiņos sagrieztus kartupeļus un vāra mīkstus(10-15min).
  4. Kamēr zupa vārās tikmēr noloba zivs gaļu no spurām ,galvas ,lielās asakas un filejas ja tādu pievienojām.Tad liekam zivs gaļu un garšvielas pie zupas un pavāram (5min).
  5. Vislabāk šī zupa garšo pie ezera ,kur līdaka noķerta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi