Kolrābju sautējums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 kolrābji
  • Ūdens
  • Sāls
  • 0.5 l piena
  • 100 g siera Brinza
  • Šķipsniņa Kajenas piparu
  • 2 tējkarotes kaltētas raudenes

Pagatavošana

50 min.
  1. Nomizotus, nomazgātus kolrābjus sagriež mazos kubiņos un vieglā sālsūdenī vāra gandrīz mīkstus. Uzkarsētā pienā ieber sīki sagrieztu sieru un maisa līdz mērce kļuvusi viendabīga un smaržīga, tad pievieno sāli, piparus un raudeni. Sagatavotajā mērcē iemaisa kolrābju pusgatavos kubiņus. Mērci pasniedz ar grilētu gaļu.

Komentāri

Marite Strote 2009. gada 27. septembris 15:44
Kaoec nviena recepte netiek uzradita uzturvertiba - kaloriju daudzums!!!???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi