Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
7
Jaunākie Vecākie
m
māra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mazaja vai lielaja glaze liet etiki
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Muša
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
:D šoks ka vispār kāds uztaisija ar tik daudz etiķi! Lasot recepti vajag kaut drusku arī domāt līdz, savādāk jau vel var lielāku sviestu savārīt!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Solvita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es pamēģināju, kad pagaršoju- acis bija uz kātiņiem un ķēros pie ūdens glāzes- viens etiķis, no sēņu garšas ne smakas:(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bet visādi citādi - sanāca ļoti garšīgi! Un ar etiķa problēmu tiku galā pirms ēšanas kādas pāris stundas pamērcējot sēnes vairākos ūdeņos.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Etiķis man arī likās par daudz un tik ilgi arī nevar vārīt. Pietika ar 8 minūtēm un sēnes bija ļoti labas - ne gumijotas, bet stingras un foršas. Nākamreiz taisot gan etiķi likšu pusi uz pusi ar ūdeni, tikai tādā gadījumā laikam jātur aukstākā vietā nekā pagrabs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sakat ,Dace, vai etiķis nav pa daudz?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inena
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Galvenais ir gailenes nepārvārīt, jo tad paliek sīkstas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes