Tītara fileja alū

Sastāvdaļas

  • 600 -700 gr tītara fileja
  • 1 glāze buljons (var no kubiņa)
  • 2 ēd.karotes sviests
  • 300 gr mazi kartupeļi
  • 2 -3 vidēji burkāni
  • Lociņi
  • 2 /3 gāzes alus
  • Milti mērcei
  • Sāls, pipari, cukurs pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju ierīvē ar sāli un pipariem. Sautējamā katlā liek sviestu, sakarsē to un no visām pusēm apcep fileju. Pārlej ar 1/3 glāzes alu. Liek vidēji karstā cepeškrāsnī, aplaista ar buljonu un cepina 20-30 minūtes. Pirms gatavības pieliek maza izmēra vienādus kartupelīšus, šķēlēs sagrieztus burkānus un sagrieztus lociņus. Uzkaisa nedaudz cukuru un pārlej ar atlikušo buljonu. Turpina sautēt vēl kādas 40-50 minūtes. Beigās aplaista ar vēl 1/3 glāzes alus.
  2. Nolej cepeša šķidrumu un no tā gatavo mērci, gatavu pārlej filejām.
  3. Pasniedz ar dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi