"slinkie" tīteņi

Sastāvdaļas

  • 2 /3 glāzes rīsu
  • 800 g maltā gaļa
  • 500 g svaigi kāposti
  • Sāls
  • Pipari
  • 4 ēd.k. tomātu mērces
  • 500 g skāba krējuma
  • Rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus sālsūsenī izvāra gatavus, nokāš. Kāpostus sīki sasmalcina, aplej ar karstu ūdeni un pāris minūtes patur.
  2. Bļodā liek kāpostus, daļu atstāj, rīsus un malto gaļu, pievieno sāli, piparus un samaisa. No iegūtās masas veido lielas kotletes, panē rīvmaizē un apcep no abām pusēm brūnas.
  3. Cepešpannu ieziež ar taukiem, izklāj ar atstātajiem kāpostiem, pa virsu kārto kotletes. Krējumu samaisa ar tomātu mērci un pusglāzi ūdens. Pārlej kotletēm. Cep 200 grādu temperatūrā 40 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi