Sākums > Receptes > Zupas

Šmorzupa ar skābiem gurķiem

2005. gada 1. septembris
Foto: anita apine
Pagatavošana
1 min
1. Mīkstu vērša gaļu sagriež sīkos garenos gabaliņos kurus drusku sadauza.Liek sviestu uz pannas ,pataisa to brūnu un liek tur gaļu.Apcep labi brūnu .Tad pieliek sagrieztus sīpolus, sāli,piparus ,uzlej stopu buljona un sautē kamēr gaļa mīksta.Kad gaļa gatava pielej vēl buljonu cik zupai vajadzīgs.Zupā iemet vajadzīgo daudzumu sagrieztu karpeļu.Kad tie mīksti,iemaisa 1 kar.miltu 1 gl. krējuma un pieliek zupai.Beidzot ieber 2 gl. skābu gurķu un 2 kar. tomātu pireja,uzkarsē un sniedz galdā.
Uz augšu