Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Šmorzupa ar skābiem gurķiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Iz vecām receptēm
  • 2 mārciņas mīkstas vēršgaļas
  • ¼ mārc.sviests
  • 2 sīpoli
  • 1 kar. milti
  • 1 gl. krējums
  • 2 gl.smalki sagrieztu sk.gurķu
  • 2 kar.tomātu pireja(pasta)
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 stops buljons + vēl cik grib
  • Karpeļi cik grib
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīkstu vērša gaļu sagriež sīkos garenos gabaliņos kurus drusku sadauza.Liek sviestu uz pannas ,pataisa to brūnu un liek tur gaļu.Apcep labi brūnu .Tad pieliek sagrieztus sīpolus, sāli,piparus ,uzlej stopu buljona un sautē kamēr gaļa mīksta.Kad gaļa gatava pielej vēl buljonu cik zupai vajadzīgs.Zupā iemet vajadzīgo daudzumu sagrieztu karpeļu.Kad tie mīksti,iemaisa 1 kar.miltu 1 gl. krējuma un pieliek zupai.Beidzot ieber 2 gl. skābu gurķu un 2 kar. tomātu pireja,uzkarsē un sniedz galdā.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas