Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Medus spārniņi

Medus spārniņi

FOTO: Depositphotos.com

Gardi kā karsti, tā auksti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg vistu spārniņu
  • 1 tējk. medus
  • 1 tējk. sinepes
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Citronpipari pēc garšas
  • Sāls pēc garšas
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

300 min.
  1. Spārniņus sadala pa locītavu vietām.
  2. Saliek traukā, pieliek visas sastāvdaļas - medu, sinepes, pipasrus, sāli un caur spiedi izpiestus ķiplokus, kārtīgi samaisa (labāk ar rokām). Atstāj uz pāris stundām.
  3. Cep eļļā skaisti brūnus, līdz gatavi.
    Pasniedz ar mērci pēc paša ieskatiem.

    Lai labi garšo!
    Cep eļļā skaisti brūnus, līdz gatavi.
Pasniedz ar mērci pēc...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas