Medus spārniņi

Medus spārniņi
Foto: Depositphotos.com
Gardi kā karsti, tā auksti.

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg vistu spārniņu
  • 1 tējk. medus
  • 1 tējk. sinepes
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Citronpipari pēc garšas
  • Sāls pēc garšas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

300 min.
  1. Spārniņus sadala pa locītavu vietām.
  2. Saliek traukā, pieliek visas sastāvdaļas - medu, sinepes, pipasrus, sāli un caur spiedi izpiestus ķiplokus, kārtīgi samaisa (labāk ar rokām). Atstāj uz pāris stundām.
  3. Cep eļļā skaisti brūnus, līdz gatavi.
    Pasniedz ar mērci pēc paša ieskatiem.

    Lai labi garšo!
    Cep eļļā skaisti brūnus, līdz gatavi.
Pasniedz ar mērci pēc...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi