Avenes jāņogu sīrupā

Sastāvdaļas

  • 1 kg avenes, 1l jāņogu sulas, 1 kg cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Avenes apber ar pusi cukura un patur 3-4 stundas. No jāņogu sulas ar atlikušo cukuru uztaisa sīrupu. No avenēm nolej sulu un pielej sīrupam. Uzvāra. ieber avenes un vāra līdz gatavs (ogas grimst sīrupā). Lōti garšīga. (es vēl nokāsu caur marli, lai nebūtu aveņu sēkliņas).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi