Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena krēma pildījums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vājpiena biezpiens - ½ kg
  • Cukurs - 2 ēdamkarotes
  • Vanilīncukurs - 1 tējkarote
  • Želantīns - paciņa (9g)
  • Citronu sula un rīvēta miziņa
  • Sldais krējums - 200 ml
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu notecina un izberž caur sietu. Pievieno citronu sulu, miziņu un samaisa.Uzbriedinātu želantīnu izkausē ūdens peldē un iemaisa biezpiena masā. Atsevišķā traukā saputo saldo krējumu ar cukuru un vanilīncukuru. Kad biezpiena masa sāk stingt,to uzputo un ātri ieputo putukrējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas