Biezpiena krēma pildījums

Sastāvdaļas

  • Vājpiena biezpiens - ½ kg
  • Cukurs - 2 ēdamkarotes
  • Vanilīncukurs - 1 tējkarote
  • Želantīns - paciņa (9g)
  • Citronu sula un rīvēta miziņa
  • Sldais krējums - 200 ml

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu notecina un izberž caur sietu. Pievieno citronu sulu, miziņu un samaisa.Uzbriedinātu želantīnu izkausē ūdens peldē un iemaisa biezpiena masā. Atsevišķā traukā saputo saldo krējumu ar cukuru un vanilīncukuru. Kad biezpiena masa sāk stingt,to uzputo un ātri ieputo putukrējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi