Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu tīteņi ar griķiem

Kāpostu tīteņi ar griķiem

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kāpostgalva (ap 2 kg)
  • 500 g maltas gaļas
  • 1 glāze griķu
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Univ. garšvielu maisījums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

130 min.
  1. Novāra griķus un atdzesē. Sajauc ar maltu gaļu, kam pievienots sāls, pipari pēc garšas un skābs krējums.
  2. Kāpostgalvu iegriež pie kacena un nedaudz apvāra. Pēc tam atdala lapas. Lielākai galvai tas jādara vairākas reizes. Bet vidus paliks izmantošanai citur.
  3. Kāpostu lapā glīti ietin gaļas masu un noloka galus.
  4. Tīteņus kārto cepešpannā, pārlej ar verdošu ūdeni, pārkaisa univ.garšv.mais. un cep 200 grādos cepeškrāsnī 40 minūtes.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas