Kāpostu tīteņi ar griķiem

Kāpostu tīteņi ar griķiem
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 kāpostgalva (ap 2 kg)
  • 500 g maltas gaļas
  • 1 glāze griķu
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Univ. garšvielu maisījums

Pagatavošana

130 min.
  1. Novāra griķus un atdzesē. Sajauc ar maltu gaļu, kam pievienots sāls, pipari pēc garšas un skābs krējums.
  2. Kāpostgalvu iegriež pie kacena un nedaudz apvāra. Pēc tam atdala lapas. Lielākai galvai tas jādara vairākas reizes. Bet vidus paliks izmantošanai citur.
  3. Kāpostu lapā glīti ietin gaļas masu un noloka galus.
  4. Tīteņus kārto cepešpannā, pārlej ar verdošu ūdeni, pārkaisa univ.garšv.mais. un cep 200 grādos cepeškrāsnī 40 minūtes.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi