Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķiploku zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g ķiploku
  • 1 l ūdens
  • 3 -4 ēdamk. tauku
  • 1 ola
  • 1 ēdamk. Etiķa
  • 1 timiāna zariņš vai kaltēs timiāns
  • 200 g maizes (var variēt gan baltmaizi, gan rupjmaizi)
  • Sāls un malti melnie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sīki sakapātus ķiplokus apcep taukos līdz tie kļūst zeltaini. Katlā lej ūdeni, pievieno ķiplokus, sāli, piparus un vāra 10 min. Iegūto buljonu izkāš un uzvāra. Ātri maisot, pievieno olas baltumu. Dzeltenumu samaisa ar etiķi un 3 ēdamk. ķiploku buljona un arī lej katlā, pēc tam ātri noņem no uguns. Maizi sagriež vidēja izmēra gabalos, liek dziļos šķīvjos un pārlej ar ķiploku buljonu. Pasniedz tūlīt pēc pagatavošanas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas