Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīsi ar vistu un vīnogām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g vistas filejas
  • 100 ml vistas buljona
  • 100 g vīnogu bez kauliņiem
  • 70 g rīsu
  • 2 ēdamk. augu eļļas
  • 2 lociņi ar visiem sīpoliem
  • Svaigs ingvers (apm. valrieksta lielumā)
  • 1 ēdamk. timiāna
  • 2 ēdamk. salda sarkanvīna
  • Etiķis
  • Sāls un malti melnie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Rīsus vāra vistas buljonā, kam uz ½ pieliets ūdens. Lociņus, sīpolus sīki sagriež, ingveru sakapā un visu apcep 1 ēdamk. augu eļļas. Pievieno ½ tējk. timiāna un apbrūnina. Vistas fileju sagriež strēmelītēs, apsāla, sapiparo un apcep (apm. 5 min.) atlikušajā eļļā, pievieno atlikušo timiānu, mazliet buljona, vīnu, etiķi un uzvāra. Vīnogas pārgriež uz pusēm un samaisa ar rīsiem. Uz šķīvja kārto rīsus, tad vistu un pārlej ar šķidrumu, kurā gatavojās vista.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas