Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
7
Jaunākie Vecākie
M
Martins
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lieliska recepte. Vienīgi vēl ieteiktu vispirms sakult sviestu ar cukuru, tad pievienot un piekult olu un pierīvēt citrona miziņu. Tas padarīs mīklu gaisīgāku. Savukārt viltiem var pievienot vienu t.k. cepamā pulvera.
Cepu gan bez nekā, gan ar kanēli un cukuru - lielisks iznākums :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Esina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti vienkarsa,atra,perfekta recepte.Ideals gala rezultats.
Nedzivojot Latvija,uzbango atminas pec garsigajiem smilsu gredzentiniem ar zemesriekstiem.
Manejie gardumi garsoja ta pat.
Lielum lielais paldies :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Krista
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
liels paldies! loti vienakrsi, loti atri pagatavojami! tiesi tas ko svetdienas vakaram vajadzeja!
lai butu interesantak es pieliku kokosriekstu skaidinas. ir doma vel vienu pusi no miklas apmicit kakao lai sanak puse balti un puse melli cepumi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisiju ar magonem un kaneli,bez riekstiem ar visu to pasu sanaca super.Paldies autoram,vienkarsi un atri!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kāpēc sastācdaļās ir norādīts divas reizes cukurs....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kate
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ĻOTI GARDI UN VIENKĀRŠI!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cdafrqwtwgyeuhsgd
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Deserti

Jaunākās receptes