Vistas filejas iesmiņi ar kartupeļiem un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas filejas
  • 4 lieli kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 4 - 5 tomāti
  • Majonēze
  • Sojas mērce
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Novāra kartupeļus bez mizas, sagriež palielos gabalos. Uzsilda cepeškrāsni līdz apmēram 230 °C
  2. Lēzenā, uguns izturīgā traukā saliek tomātu šķēlītes, kuras pārsmērē ar majonēzi.
  3. Vistas fileju sagriež gabaliņos un uz koka iesmiņiem uzdur pārmaiņus ar kartupeļiem un sīpolu riņķīšiem.
  4. Iesmiņus pārliek pāri lēzenajam traukam ar tomātiem. Pārlaista ar sojas mērci, pārkaisa ar sali un pipariem.
  5. Cep apmēram 25 minūtes, uz beigām var griešanas režīmā.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni