Kāzu alus zupa

Sastāvdaļas

  • Gaišais alus (pēc viesu skaita)
  • Rozīnes
  • Izlobītas notīrītas mandeles
  • Olu dzeltenumi
  • Medus
  • Sagriezta apcepta baltmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaišo alu pavārām kopā ar nomazgātām rozīnēm un sīki sakapātām mandelēm. Vārīšanas beigās zupu iebiezinām ar olu dzeltenumiem un saldinām ar medu. Katrā šķīvī ieliekam kubiciņos sagrieztu un sviestā apceptu baltmaizi. (Šādu zupu vārīja pusdienās kā vienu no ēdieniem pirms simts gadiem kāzās pie Haveliem Stanovēmuvisokēhonadjizerou ciematā.)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi