Cūku kaušanas zupa ar skrandžu rīsiem

Sastāvdaļas

  • Cūkas galvas buljons
  • 0.5 l gaišā stiprā alus
  • Puse selerijas
  • 2 lieli burkāni
  • 2 pētersīļi
  • Šķipsna raudeņu
  • Sāls un pipari
  • Skrandžu rīsiem: 250 g nospiestu sausu cūkas skrandžu
  • 3 olas
  • Sāls, pipari
  • Ar sāli sarīvēti ķiploki
  • Kaltēta raudene
  • 5 karotes gaišā alus
  • Rīvmaize pēc vajadzības

Pagatavošana

1 min.
  1. Skrandžus samaļam rupjā gaļasmašīnā, pieliekam olas, alu, pēc garšas sāli un piparus, sarīvēto ķiploku, raudeni, pēc vajadzības rīvmaizi un samaisām pašķidru mīklu, lai to varētu izspiest cauri retai kāstuvei.
  2. Cūkas galvas buljonu un alu samaisām un liekam vārīties. Garšsaknes notīrām, sagriežam mazos gabaliņos un ieberam vārošajā zupā. Saknes vārām mīkstas, zupai pēc garšas pieliekam sāli, piparus. Lēni verdošā zupā cauri retai kāstuvei iespiežam sagatavoto skrandžu rīsu mīklu. Vārīšanās laikā nepārtraukti maisām. Kad rīsi uzpeldējuši virspusē, zupa gatava. Noņemam no uguns un pieliekam raudeni, uzliekam vāku un ļaujam siltumā nogatavoties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi