Cūkgaļas cepetis meksikāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 0.15 cūkgaļas karbonāde – 0,150 kg
  • 0.03 kūpināta krūtiņa (šķēlītēs) – 0,03 kg
  • 0.015 sīpoli – 0,015 kg
  • 0.1 salds krējums – 0,100 l
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Karbonādi sagriež šķēlēs (~ 3 gabali uz porciju). Apkaisa ar sāli un pipariem un apcep no abām pusēm. Krūtiņu un sīpolus sagriež salmiņos, ātri apcep uz karstas pannas, pievieno saldo krējumu, uzvāra. Formē ar piedevām, gaļu pārlej ar krūtiņas mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi