Kabači ar ķiplokiem

Sastāvdaļas

  • 10 l sagrieztu kabaču (kubiciņos)
  • 1 gl tomātu pastas
  • 2 gl augu eļļas
  • 1 gl cukura
  • 1 gl 9% etiķa
  • 3 ēd.k. sāls
  • 1 gl ķiploka
  • 1 tējk. melno malto piparu

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisīt visu kopā (izņemot ķiplokus un melnos piparus).
  2. Sautēt 30 - 40 minūtes.
  3. Pirms vārīšanas beigām piebērt saspiestus ķiplokus un melnos piparus.
  4. Liek burciņās, aterilizē 30 min.
  5. Aizvāko.

Komentāri

Uldis 2013. gada 25. jūlijs 14:25
Pastāstiet man kā var kabačus sarēķināt litros?
Agnese 2011. gada 8. septembris 23:30
Taisīju ar 5 litriem kabaču, bet liku visu burciņu tomātu pastas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi