Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Svaigu tomātu un pupiņu biezzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g tomātu
  • 1 sīpols
  • 1 kārba pupiņu
  • 2 ēdk olīveļļas
  • 4 ēdk tomātu pastas vai mērces
  • 750 ml dārzeņu buljona
  • Timiāns
  • Sāls, malti melnie pipari, kaijenas pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīra un sakapā sīpolu. Nokāš pupiņas. Nomazgā timiāna lapiņas. Novelk mizu tomātiem, izņem mīkstumu un sagriež lielos gabalos.
  2. Lielā katlā sakarsē olīveļļu un apcep tajā sīpolus. Pievieno tomātus, tomātu pastu/mērci un pupiņas. Pielej buljonu un vāra 15-20 min. uz lēnas uguns.
  3. Pievieno timiāna lapiņas. Zupu noņem no uguns un sablendē. Pievieno piparus, sāli.
  4. Ja vēlas asāku, pievieno sarkanos piparus. Rotā ar nelieliem 1cm x 1 cm rupjmaizes grauzdiņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas