Svaigu tomātu un pupiņu biezzupa

Sastāvdaļas

  • 500 g tomātu
  • 1 sīpols
  • 1 kārba pupiņu
  • 2 ēdk olīveļļas
  • 4 ēdk tomātu pastas vai mērces
  • 750 ml dārzeņu buljona
  • Timiāns
  • Sāls, malti melnie pipari, kaijenas pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīra un sakapā sīpolu. Nokāš pupiņas. Nomazgā timiāna lapiņas. Novelk mizu tomātiem, izņem mīkstumu un sagriež lielos gabalos.
  2. Lielā katlā sakarsē olīveļļu un apcep tajā sīpolus. Pievieno tomātus, tomātu pastu/mērci un pupiņas. Pielej buljonu un vāra 15-20 min. uz lēnas uguns.
  3. Pievieno timiāna lapiņas. Zupu noņem no uguns un sablendē. Pievieno piparus, sāli.
  4. Ja vēlas asāku, pievieno sarkanos piparus. Rotā ar nelieliem 1cm x 1 cm rupjmaizes grauzdiņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi