Viriešu kaprīze

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 300 g liellopu gaļas
  • 4 olas
  • 200 g siera
  • 1 glāze ūdens
  • 1 ēdam. 9 % etiķa°
  • Majonēze

Pagatavošana

80 min.
  1. Sīpols sagriezt pusapļos, ielikt marinādē (etiķis un ūdens). Liellopu gaļu izvāRīT un izlaist cauri gaļas griezei.Olas izvārīt, sarīvēt. Sieru sarīvē.
  2. Visu liek kārtās. Pirmā kārta - sīpoli, Otrā kārta gaļa, trešā kārta - olas, un pēdējā kārta siers, katru kārtu apziež ar majonēzi.

Komentāri

linda vanaga 2014. gada 31. jūlijs 08:19
izmeginaju man izdevas

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi