Tomāti tomātu sulā

Tomāti tomātu sulā
Foto: Depositphotos.com
3 litri tomātu sula sanāk uz 6 x 0,7 litru burciņām.

Sastāvdaļas

  • Neliela izmēra tomāti vai ķiršu tomāti
  • 3 l tomātu sulas
  • 2 galviņas ķiploka
  • 2 ēd. k. sāls
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. etiķa esences
  • Lauru lapas
  • Apaļie melnie pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Noblanšē tomātus, lai var viegli atbrīvoties no tomātu miziņas. Tad liek veselus burkās (diezgan blīvi).
  2. Pa vidam iemet šķēlītēs sagrieztu ķiploku (2 daiviņas uz burku), 5 melno piparu graudus un lauru lapu.
  3. Tomātu sulu uzkarsē, pievieno sāli, cukuru, etiķa esenci un pārlej piepildītajām burkām. Pēc tam burkas pasterizē.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi