Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
19
Jaunākie Vecākie
A
Annija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kādi grādi jāliek? cik ilgi jācep? kamēr uzpūšas vai savādāk? ar kociņu padurt iekšā? tādus sīkumus arī vajag pierakstīt
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alise
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisijam ar draudzenem neesam nekadas idiealistes un uzstaisijam PERFEKTI loti garšīgi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sanita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man arī sanāca ļoti garšīgi! Katrā kēksiņu formiņā ieliku ko citu- mellenes, avenes, rozīnes...dažādībai.
Formiņās tiešām neliet daudz,jo pūšoties man lija ārā, bet saglābu pārliekot vēl vienā formiņā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Daniela
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik beigas sanak tie keksini?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cepu kēksiņus. Garša vēl nav zināma,jo crpšanas procesā. Vsi krāsns jāsilda gan no augšas un apajšas,vai kā?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Autore
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Olas 4, kā minēts sastāvdaļās aivainojos par neprecizitāti pie sagatavošanas minot olu, nevis olas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik tās olas ir jāpievieno?galīgi apjuku,jo gribu pagatavot,bet nezinu,cik īsti vajag!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
brigita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Smiles izklausas pec taada, kurs nekad un neko nav gatavojis :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
smiles
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Foshi, ka receptee viss siki paskaidrots :)
Kads krejums. Cik %
Kadai masai jasanak, kad saliek kopaa krejumu ar miltiem.. kadai masai jasanak beigas? Biezai, skidrai.. cik grados, cik ilgi jacep? Tas viss, lai saparstu, ka kaut kas nav salaists gristee...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja seko secībai, kuru iesaka Diāna, tad kēksiņi sanāk ideāli! Garšo fantastiski! Mēs mājas taisam šos keksus vismaz reizi nedēļā! Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Māra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gardi!!!! Un piekriitu Diaanai, jo arii man ''hmm'' komentaars lika shaubities, bet rezultaats ne tuvu neatbilst shii komenteetaaja komenteetaajam ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Simona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man viss sanacs, keksini ideali, un dariju ka Diana teica. Paprieksu jasajauc krejums ar olam, cukuru un sodu un tad tikai miltus, tad neveidosies kunkuli. Un par cik rozines needu tad to vieta ievietoju sokolades gabalinus.:)
Loti garsigi paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diāna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gribētu pateikt, ka "hmm" vai nu grib tikai noniecināt šo recepti, vai arī nav nemaz cepis šos brīnumgardos kēksiņus... Man sanāca ideāli. Miltus vajag pievienot tad, kad kopā ir sajaukts krējums, cukurs un olas, tad nemetīsies kunkuļi :))
No sākuma šaubījos vai taisīt šo recepti dēl hmm komentāra, bet nenožēloju, ka tomēr noriskēju :) Visiem mājās garšo un es pati vienkārši dievinu viņus :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Arita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mīkla sanāca ļoti laba, taču ieteiktu sastāvdaļas kaut kā savādākt jaukt, jo man krējums ar miltiem nu galīgi neveidoja viendabīgu masu - saķepojās un galu galā mīkla sanāca ar maziem kunkulīšiem, taču tie netraucēja :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kitija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man sanāca vnk ideāli, man un visiem mājiniekiem ļoti garšoja :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna Krūmberga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lilita - 7 olas beigās jaapievieno :p

Nekas tur neiznaak
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
o
orni
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nezinu veel izkataas labi:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna Kruminja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
IDEĀLI< IDEĀLI VNK IDEĀLI
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lilita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik tad beigs olas japievieno? 4 vai 1?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes