Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Misā sautēta karpa

2005. gada 24. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Notīrītu karpu sadalām porcijās, apkaisām ar sāli, kārtojam cepešpannā, uzlejam alus misu un noliekam aukstumā līdz nākamai dienai nostāvēties. Otrā dienā alu nolejam, karpas porcijām uzliekam speķa vai žāvētās krūtiņas šķēlītes. Starp karpas porcijām ieliekam sviesta piciņas un cepam mēreni sasildītā cepeškrāsnī. Apmēram pēc 10 minūtēm uzlejam nolieto alu. Karpu cepam brūnu, periodiski aplejot ar cepšanas sulu. Šķīvī porcijas pārlejam ar sulu un pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem.
Uz augšu