Sātīgais sacepums

Sastāvdaļas

  • 2 kg kartupeļu
  • 700 g maltas cūkgaļas
  • 1 kg svaiga kāposta
  • Eļļa apcepšanai
  • 1 paciņa piedevas maltai gaļai ar tomātiem
  • 3 tējk. sāls
  • Taukvielas

Pagatavošana

80 min.
  1. Ietauko cepešpannu. Kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlēs un saliek pannā, pārkaisa ar 1 tējk. sāls. Malto gaļu sajauc ar garšvielu piedevu un apcepina. Liek uz kartupeļiem. Kāpostus apcep eļļā un liek uz gaļas. Pārkaisa ar sāli. Cep cepeškrāsnī 200 grādos apmēram stundu. Pasniedz ar skābu krējumu. 6 porcijas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi