Kabacis"kažokā"

Sastāvdaļas

  • 1 -2 kabači
  • 3 -4 tomāti
  • Galviņa ķiploka
  • 200 g rīvēta siera
  • Paciņa provansas majonēzes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež kabačus šķēlītēs apsāla un apcep.
  2. Dziļā traukā kārtām liek:apceptos kabačus,
  3. sasmalcinātus ķiplokus,tad sagrieztus tomātus,pārlej majonēzi un pārkaisa ar sieru.
  4. Tā kārto līdz trauka augšai.
  5. Asa un pikanta uzkoda, labi garšo kā auksta,tā arī karsta!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi