Trusis "sīpoliņš"

Sastāvdaļas

  • 1 truša mugura un kājas
  • 200 g speķa
  • 2 lieli sīpoli
  • 0.5 l tumšā alus
  • Pēc vajadzības sarīvētas kaltētas maizes garozas
  • Pipargraudi
  • 10 krustnagliņas
  • 5 lauru lapas
  • Šķipsna timiāna un safrāna
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Kastrolī izkausējam sagrieztu speķi un tajā līdz zeltainumam apcepam šķēlēs sagrieztus sīpolus. Porcijās sadalīto trusi strauji apcepam, apsālām un uzberam piestiņā sagrūstas garšvielas. Pielejam pusi alus un zem vāka, periodiski aplaistot, sautējam mīkstu. Mīksto gaļu izņemam, pielejam atlikušo alu un mērci iebiezinām ar sarīvēto maizi, labi savārām un uzkāšam uz gaļas porcijām. Ar uzliktu vāku ļaujam uzvārīties. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem, kurus apkaisām ar sagrieztiem maurlokiem vai lupstāju.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi