Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Trusis ar ingveru

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vesels trusis
  • Sāls, maltie pipari
  • Drupinātas ķimenes
  • Saldā paprika
  • Eļļa
  • Sīpols
  • 1 tējkarote ingvera
  • Gaišais alusmaizes garozas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Porcijās sadalītu trusi bez kauliem viegli iedauzām, apsālām, uzkaisām maltos piparus, drupinātās ķimenes un saldo papriku. Kastrolī sakarsējam eļļu un tajā šnicelītes strauji apcepam brūnas no abām pusēm. Tad šnicelītes izņemam un cepšanas sulā ieberam smalki sagrieztus sīpolus, kurus apcepam zeltainus, un pieliekam tējkaroti ingvera. Pēc vajadzības pielejam gaišo alu, saliekam atpakaļ apceptās šnicelītes un zem vāka cepeškrāsnī sautējam mīkstas. Pēc tam gaļu pārliekam citā kastrolī, sulu iebiezinām ar sarīvētām maizes garozām, labi savārām un uzkāšam sagatavotai gaļai. Pasniedzam ar kartupeļu knēdeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas