Zoss cepetis pildīts ar ananāsiem

Sastāvdaļas

  • Nokauta, svaiga zoss
  • Dažādas garšvielas
  • Sāls
  • 3 āboli
  • 1 neliels ananāss
  • 100 g žāvētu plūmju
  • Olīvu eļļa

Pagatavošana

120 min.
  1. Zosi piepilda ar nomizotiem, šķēlītēs sagrieztiem āboliem, ananāsu gabaliņiem un žāvētām plūmēm un aizšuj ciet. Tad no visām pusēm iesmērē ar eļļu un nokaisa ar sāli un garšvielām. Liek cepeškrāsnī cepties apmēram pusotru stundu.

Komentāri

vija 2014. gada 26. decembris 17:04
garšas ziņā viss kārtībā, taču jācep gan stundas 4

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi