Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Iesmiņš ar kartupeļu pankūciņām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cūkgaļas no ciskas
  • 4 mazāki sīpoli
  • 500 g speķa
  • Sāls, pipari
  • Tauki
  • Asā paprika
  • 0.5 l gaišā alus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkas ciskas gabalu sagriežam mazākās, bet pabiezās šķēlēs. Tās mazliet sadauzām, apsālām un sapiparojam. Notīrītu sīpolu sagriežam pabiezās ripiņās, speķi standziņās. Gaļu saspraužam pārmaiņus ar speķi, sīpoliem un papriku uz iesmiņiem. Iesmiņš labi izskatās, ja gaļu uzspraužam uz sagatavota kadiķa zariņa. Tā sagatavotus iesmiņus sakārtojam cepešpannā, uzlejam alu un noliekam uz 24 stundām aukstumā nostāvēties. Pēc tam iesmiņus apcepam sakarsētos taukos brūnus, aplejam ar atlikušo alu un ieliekam zem vāka mēreni sakarsētā cepeškrāsnī cepties. Pasniedzam ar mazām kartupeļu pankūciņām, vai arī ar apceptiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas