Iesmiņš ar kartupeļu pankūciņām

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cūkgaļas no ciskas
  • 4 mazāki sīpoli
  • 500 g speķa
  • Sāls, pipari
  • Tauki
  • Asā paprika
  • 0.5 l gaišā alus

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkas ciskas gabalu sagriežam mazākās, bet pabiezās šķēlēs. Tās mazliet sadauzām, apsālām un sapiparojam. Notīrītu sīpolu sagriežam pabiezās ripiņās, speķi standziņās. Gaļu saspraužam pārmaiņus ar speķi, sīpoliem un papriku uz iesmiņiem. Iesmiņš labi izskatās, ja gaļu uzspraužam uz sagatavota kadiķa zariņa. Tā sagatavotus iesmiņus sakārtojam cepešpannā, uzlejam alu un noliekam uz 24 stundām aukstumā nostāvēties. Pēc tam iesmiņus apcepam sakarsētos taukos brūnus, aplejam ar atlikušo alu un ieliekam zem vāka mēreni sakarsētā cepeškrāsnī cepties. Pasniedzam ar mazām kartupeļu pankūciņām, vai arī ar apceptiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi