Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Alus darīšanas rostbifs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg notīrīta rostbifa
  • Sāls, maltie pipari
  • Gaišais alus pēc vajadzības
  • 2 olas
  • Smalkie milti
  • 200 g svaiga sviesta
  • 100 g šampinjonu
  • 5 daiviņas saberztu ķiploku
  • 0.1 l sarkanvīna
  • 4 cietāki tomāti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rostbifu sagriežam vienāda lieluma šķēlēs, kuras malās iegriežam, lai nesarullētos. Apkaisām ar pipariem, sāli un strauji apcepam no abām pusēm sviestā vai eļļā. Kamēr rostbifs atdziest, pagatavojam alus mīklu no smalkajiem miltiem, alus un olām.Atdzisušās šķēles no vienas puses mērcam mīklā un tīrā eļļā cepam līdz zeltainumam. Pēc tam ap ceptajiem rostbifiem liekam sagrieztus šampinjonus, sagrieztus tomātus, rīvētos ķiplokus, aplejam ar sarkanvīnu un dažas minūtes pasautējam. Pasniedzot uz šķīvja, vispirms uzliekam sautētos dārzeņus, uz tiem pagatavotos rostbifus ar mīklas pusi uz augšu un kā piedevas varam piedāvāt ceptus kartupeļus vai kartupeļu kroketes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pankūkas "komm morgen wieder"

Pankūkas "komm morgen wieder"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas