Plovs pīlē

Sastāvdaļas

  • Rīsi
  • Rīvēti burkāni
  • Drusku mērcētas rozīnes
  • Apcepta gaļa vr būt žāvēta vai svaiga
  • Drusku ketčups
  • Ūdens
  • Sāls un pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Pīles apakšā liek gaļu, tad rīsus, ( nevārītus), tad burkānus, rozīnes , atkal rīsus, ketčupu, pa vidu saber garšvieliņas, var iesviest kādu ķiploku, visam uzlej ūdeni tā, lai viss ir nosegts un vēl kāda glāze pa virsu, vāku ciet un liek uz 180-200 gr. cepeškrāsnī. NEMAISA
  2. jācep aptuveni 40-50 min bet pēc tām 40 min var pasmeķēt, ja rīsi mīksti nu tad vēl kādas 5 min, ja cieti, tad - kamēr gatavi.
  3. P. S. ja gadās ka ūdens ir par daudz, tad beigās pasautē bez vāka lai izgaro, bet misīt nevajag.
  4. iznāk nesalipuši un labie..

Komentāri

kārlis celms 17. marts 11:28
kādus risus vajag plovam?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi