Baltās šokolādes krēms

Sastāvdaļas

  • 350 g baltā šokolāde
  • 2 olu dzeltenumi
  • 50 g cukurs
  • 50 ml mokas liķiera
  • 500 ml salds krējums
  • 25 g želatīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Balto šokolādi izkausē ūdens peldē.Olu dzeltenumus puto ar cukuru. Pievieno izkausētu želatīnu, liķieri,izkausētu šokolādi, atdzesē 18-20 oC, iecilā saputotu krējumu. Pilda trauciņos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi