Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautētas sēnes alū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cietākas sēnes - cik ir
  • Pēc vajadzības sviests
  • 5 lauru lapas
  • šķipsna timiāna
  • 1 liels sīpols
  • Sāla, pipari
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • Glāze asā kečupa pētersīļu lapas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Svaigas sēnes rūpīgi notīrām un sagriežam šķēlītēs. Kastrolī izkausējam sviestu, tam pievienojam lauru lapas un timiānu. Ļaujam nelielu brīdi sautēties, lai garšvielu aromāti saiet eļļā. Tad tajā apcepam amalki sagrieztus sīpolus, pievienojam sēnes, pieliekam sāli, piparus un sautējam mīkstas. Ļaujam izsautēties līdz taukiem, pielejam kečupu, mazliet alu un visu sautējam zem vāka. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem un apkaisām ar kapātām pētersīļu lapām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas