Kartupeļi ungāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1 ēdamk. maltas paprikas
  • 500 g dārzeņa buljona (kubiņš + ūdens)
  • 2 vidēji puravi
  • 200 g kukurūzas
  • 1 tējk. sāls
  • 1 /4 tējk. kajēnas piparu
  • Skābais krējums
  • Ķimenes

Pagatavošana

35 min.
  1. Kartupeļus sagriež palielos gabalos. Liek katliņā un pārkaisa ar maltu papriku. Pielej dārzeņa buljonu. Vāra apmēram 10 min. Puravu sagriež strēmelītēs. Liek katliņā un vāra vēl 5 min. Pievieno kukurūzu un sāli. Liek šķīvjos, pievieno karoti krējuma un pārkaisa ar ķimenēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi