Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena kūka ar šokolādes cepumiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • šokolādes cepumu
  • 300 g rozīņu
  • 1 kg biezpiena
  • 250 g saldā krējuma
  • 250 g cukura
  • 0.3 l upeņu ievārījuma
  • 1 pac. želatīna
  • Žāvēti augļivanilīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cepumus sadrupina, taisa biezpiena masu. Biezpienam pievieno cukuru, vanilīnu un pašās beigās iecilā putukrējumu, ja masa ir pašķidra, tad vēl jāpievieno želatīns pēc vajadzības.
  2. Tad nu liek visu kārtās. Vispirms trauka apakšā liek cepumu kārtu, tad biezpiena masu, tad augļus, rozīnes, tad atkal cepumus, tad biezpienu, tad ievārījumu un tā turpina, līdz pašās beigās uzber cepumu kārtu un ar to arī beidz darbu.
  3. Visu šo liek ledusskapī uz kādām 2 stundām, bet vislabāk ja šo kūku ēdīs nākošā dienā, jo tad viņa būs vairāk savilkusies.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas