Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Svaigu kāpostu salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 kg kāposti
  • 1 kg burkānu
  • 1 kg paprikas (saldo piparu)
  • 250 gr cukura
  • 4 ēdamkarotes sāls
  • 5 litri salātu eļļas
  • 5 litri 9% salātu etiķa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostus sasmalcina (saēvelē) analoģiski kā skābēšanai. Burkānus sarīvē uz sakņu rīves skaidiņās. Papriku sagriež salmiņos. Vispirms sajauc kāpostus, burkānus un papriku, tad pievieno sāli, cukuru, etiķi un eļļu. Pēc tam visu uzmanīgi sajauc, navajag saspiest, tikai izcilāt. Tūlīt pilda tīrās burkās. Uzglabā vēsumā. Nav ieteicams ļoti ilgai uzglabāšanai.

Konservējumi

Jaunākās receptes