Čipšu kartupeļi

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļi
  • Eļļa
  • Sāls
  • Garšvielas

Pagatavošana

40 min.
  1. nomizo kartupeļus, sagriež biezās šķēlēs (starp 0,5mm-1cm). Uz sakarsētas pannas uzlej eļļu un saliek sagrieztos kartupeļus, pārkaisa ar sāli, garšvielām (pēc noskaņojuma). Cep uz lielas uguns, ja kartupeļi tākā piepūšas- ir īstais karstums. Tad apgriež otras puses. Arī pārkaisa. Bērniem ļoti garšo čipšu vietā. Pieaugušie klāt ņem rutku-burkānu salātus, un apstāties ēst var tad, kad viss ir tukšs.

Komentāri

Monta 2013. gada 30. marts 12:34
Par to tas ir dabigi cipsi!:)
Endijs Vaļuks 2010. gada 22. jūlijs 00:07
Garšo VNK deālI!!!
Sandis 2009. gada 20. maijs 08:14
Manuprāt, čipši - tas ir ok -)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni