Raibais kēkss

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 2 glāze/s skāba krējuma
  • 2 glāze/s miltu
  • 0.5 tējk. sodas
  • 0.5 paciņas sviesta
  • 2 ēd. k. kakao
  • Glazūrai
  • 0.5 paciņas sviesta
  • 6 tējk. piena
  • 6 tējk. kakao
  • 0.5 glāze/s cukura

Pagatavošana

50 min.
  1. Olas ar cukuru saputo, pievieno krējumu,sviestu miltus ar sodu.Kad mīkla ir gatava no tās atlej citā traukā mazāk par pusi.Tajā traukā kur ir mazāk mīklas pieliek 2 ēdamkarotes kakao, bet otrajai 2 ēdamkarotes miltu.Lej abas mīklas formā mazliet samaisot.Cep gatavu.Pēc tam sataisa glazūru un pārlej pāri izceptajam kēksam.Sanāk ļoti garšīgs.

Komentāri

Kristīne Mihalkina 2009. gada 26. decembris 13:35
Paldies. Kēkss sanāca garšīgs! Ņemot vērā iepriekšējo komentāru liku 4 olas un nedaudz mazāk visas pārējās sastāvdaļas un mīkla ideāli ietilpa kēksa veidnē. Es vēl tikai pievienoju marmelādi...

P.S. Priecīgus Ziemassvētkus!
Gunita Siliņa 2009. gada 20. novembris 19:18
Ļoti garšīgs. Viegli pagatavojams. Tikai jāņem vērā, ka mīkla sanāk samērā daudz un var neietilpt vienā kēksa formā. Cepu 200grādos 50 minūtes.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi