Šitake sēnes cepeškrāsnī

Sastāvdaļas

  • Šitake senes
  • Japāņu sojas mērce
  • Majonēze

Pagatavošana

50 min.
  1. Šitake sēnes notīra (nemazgā!). Kātiņus nogriež līdz cepures maliņai. Liek uz restēm ar kātiņu uz augšu, uzpilina sojas mērci, cep apm 180°C apm. 10 minūtes. Tas ir tāds ļoti aptuvens laiks, vienkārši vajag pagaršot. Gatava sēne ir izkarsēta, bet vēl nav izkaltusi.
  2. Katrā sēnē iepilina nedaudz majonēzi.
  3. Ēd ar rīsiem.
  4. PS
  5. Tas NAV pamatēdiens, bet gan viena no ēdienreizes sastāvdaļām. Japāņu ēdienreize sastāv no vairākiem nelieliem ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi