Greipfrūta filejas ar dzelteno krējumu

Sastāvdaļas

  • (roza) greipfrūta filejas
  • 1 daļa saldais krējums
  • 1 daļa olu liķieris

Pagatavošana

1 min.
  1. Sgatavo greipfrūta filejas:
  2. Ar asu nazi nogriež auglim augšu un apakšu, tā lai augļa mīkstums jau būtu redzams.
  3. Liek augli uz dēlīša un ar asu nazi nogriež no augšas uz apakšu mizu, tā lai nepaliek klat nekas no baltās zemmizas kartas, redzams tika mīkstums.
  4. Ņem augli rokā un ar neasu (!) nazi griež daiviņai gar vienu, gan otru plēves malu uz vidu - un fileja gatava.
  5. Fileju brīvi nesablīvējot kārto glāzēs (atstāj drusku dekorācijai), liek ledusskapī atdzesēties.
  6. Saldo krējumu gandrīz saputo, piemaisa klāt olu liķieri.
  7. Lej krēmu virsū grepfrūtiem, dekorē...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi