Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Greipfrūta filejas ar dzelteno krējumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • (roza) greipfrūta filejas
  • 1 daļa saldais krējums
  • 1 daļa olu liķieris
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sgatavo greipfrūta filejas:
  2. Ar asu nazi nogriež auglim augšu un apakšu, tā lai augļa mīkstums jau būtu redzams.
  3. Liek augli uz dēlīša un ar asu nazi nogriež no augšas uz apakšu mizu, tā lai nepaliek klat nekas no baltās zemmizas kartas, redzams tika mīkstums.
  4. Ņem augli rokā un ar neasu (!) nazi griež daiviņai gar vienu, gan otru plēves malu uz vidu - un fileja gatava.
  5. Fileju brīvi nesablīvējot kārto glāzēs (atstāj drusku dekorācijai), liek ledusskapī atdzesēties.
  6. Saldo krējumu gandrīz saputo, piemaisa klāt olu liķieri.
  7. Lej krēmu virsū grepfrūtiem, dekorē...

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas