Sākums > Receptes > Deserti

Greipfrūta filejas ar dzelteno krējumu

2005. gada 3. jūnijs
Foto: Aldis K.
Pagatavošana
1 min
1. Sgatavo greipfrūta filejas:
2. Ar asu nazi nogriež auglim augšu un apakšu, tā lai augļa mīkstums jau būtu redzams.
3. Liek augli uz dēlīša un ar asu nazi nogriež no augšas uz apakšu mizu, tā lai nepaliek klat nekas no baltās zemmizas kartas, redzams tika mīkstums.
4. Ņem augli rokā un ar neasu (!) nazi griež daiviņai gar vienu, gan otru plēves malu uz vidu - un fileja gatava.
5. Fileju brīvi nesablīvējot kārto glāzēs (atstāj drusku dekorācijai), liek ledusskapī atdzesēties.
6. Saldo krējumu gandrīz saputo, piemaisa klāt olu liķieri.
7. Lej krēmu virsū grepfrūtiem, dekorē...
Uz augšu